Γλυκό στο ποτήρι με δίχρωμη κρέμα και τραγανή βάση βάφλας




 "Πέρασε ο καιρός και το καλοκαίρι νομίζω άρχισε να μας καλωσορίζει. Επιτέλους ήρθε η εποχή που το νερό πίνεται παγωμένο, ο καφές σερβίρεται με πολλά παγάκια και τα παγωτά αντικαθιστούν το κυρίως γεύμα (και τα υπόλοιπα αναλόγως τη διάθεση). Πριν ξεκινήσω λοιπόν να φτιάχνω παγωτά και γρανίτες ας γλυκαθούμε με ένα δροσερό, φρουτένιο και σοκολατένιο επιδόρπιο αρκετά εύκολο, ότι πρέπει για την εποχή.
Με τραγανή βάση βάφλας από έτοιμα χωνάκια παγωτού, μια ιδέα που τελικά αποδείχθηκε τέλεια ειδικά για όσους έχουν βαρεθεί το κλασικό μπισκότο.''
  
Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο και τη συνταγή πατήστε εδώ, στη στήλη Food του Marie Claire !

Ελένη Εντζερίδου*


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου